شاید شما هم از جمله کسانی باشید که به دنبال  ویزای فوری کانادا هستید بهتر است ابتدا مختصری در مورد این کشور پهناور بدانید.  شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این کشور و همچنین جاذبه های گردشگری این کشور  به قسمت بلاگ در وب سایت ما مراجعه فرمایید.  کانادا کشوری است واقع در قاره آمریکا که آداب و رسوم  و خلق و خوی مردم و طرز زندگی مردمان ان بسیار شبیه و همانند کشور آمریکا میباشد و در چند سال اخیر مهاجران زیادی را پذیرفته است که دلیل آن وسعت زیاد کشور کانادا و نیز داشتن منابع بسیار زیاد و به طبع آن مهیا بودن شغلهای متنوع و زیادی است که دولت کانادا را برآن داشته به افراد دارای صلاحیت ویزای اقامتی ، تحصیلی و حتی توریستی اعطا کند ولی در عین حال بسیار جدی از سفر افراد بی صلاحیت به کشورش جلوگیری میکند.چناچه می خواهید بیشتر در مورد ویزای کانادا بدانید با ما همراه باشید و همچنین می توانید به صفحه اصلی سایت ارزان تور(http://arzantour.net) مراجعه کرده تا کارشناسان ما شما را به بهترین نحو ممکن راهنمایی کنند ودر مورد هر آنچه که باید در مورد ویزای فوری کانادا بدانید اطلاع پیدا کنید.

ویزای فوری کانادا |ویزای فوری شنگن
ویزای فوری کانادا

ویزای توریستی :

دولت کانادا جهت افرادی که تقاضای سفر توریستی به کشورشان را میدهند ویزاهای مختلفی را در نظر گرفته است که حداکثر میتواند تا 5 سال باشد و به صورت مولتی و چند بار ورود است که عموما در هر سال یک توریست میتواند تا 6 ماه در آن کشور اقامت داشته باشد

اخذ ویزای توریستی :

جهت اخذ ویزای توریستی کانادا یکسری مراحل و پرسه کاری لازم است که ابتدا توسط مسافر باید یکسری فرم ها و مدارک تهیه گردد سپس شرکت توریستی و یا حتی خود توریست میبایست آنهارا به سفارت کانادا بصورت ایمیل ارسال کرده و سپس به یکی از دفاتر بیومتریک سفارت کانادا جهت انگشت نگاری مراجعه نماید و پس از پرداخت 185 دلار کانادا برای بزرگسالان و 75 دلار کانادا برای کودکان زیر 14 سال انگشت نگاری انجام داده و جواب آن را میتوانند از طریق ایمیل دریافت نمایند . لازم به ذکر است که این زمان بسیار متفاوت است و ثابت نیست در صورت پذیرش درخواست ویزای توریستی میباست پاسپورت خود را دوباره به آن دفتر بیومتریک برده و تحویل داده و پس از گذشت 7 الی 10 روز کاری پاسپورت با ویزای خود را دریافت نمایند که فعلا این دفاتر در کشور های اطراف ایران بوده و کشور کانادا در ایران از دادن این خدمات خود داری مینماید .

:مدارک مورد نیاز
پاسپورت حداقل با 6 ماه اعتبار از زمان پرواز جهت رفتن به کانادا
تکمیل اولیه فرم 5257 – مشخصات فردی
تکمیل اولیه فرم 5645 – مشخصات فامیلی
دعوت نامه
برنامه سفر
گواهی بانکی به روز که نشان دهنده آخرین وضعیت مالی باشد به انگلیسی با مهر بانک با مانده حساب بالا و گردش حساب 6 ماهه
عکس دیجیتال 
ترجمه شناسنامه
ترجمه عقد نامه چنانچه قصد سفر با همسرتان را دارید
ترجمه اسناد و املاک
کارمندان بخش دولتی و خصوصی : گواهی اشتغال به کار، آخرین حکم کارگزینی، فیش حقوقی
صاحبان شرکت‌های خصوصی: روزنامه رسمی شرکت و یا هرگونه مدرکی که دال بر شاغل بودن داشته باشد
مشاغل آزاد: جواز کسب ، کارت بازرگانی، جواز تولید  
تهیه لیست سفر های خارجی در پنج سال گذشته  منطبق با مهرهای مربوطه در پاسپورت

شما می توانید جهت مشاوره رایگان و کسب آخرین اطلاعات و تغییرات در مورد ویزای فوری کانادا یا با شماره تماس در بالای همین صفحه تماس و همچنین می توانید  ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید