ويزاي شینگن توريستي فرانسه

 

اطلاعات ویزای فوری شنگن |اطلاعات ویزای فوری شینگن
اطلاعات ویزای فوری شنگن | اطلاعات ویزای فوری شینگن


همانطور كه در قسمتهاي قبلي براي شما گردشگران عزيز تور فرانسه با ویزای شینگن ( ویزای فوری شنگن ) در مورد جاذبه هاي ديدني كشور فرانسه توضيح داديم، دراين قصد داريم نحوه اخذ ويزاي شینگن توريستي كشور فرانسه و همچنين مدارك مورد نياز سفارت را به شما گردشگران تور ارزان مربوط به ویزای شینگن و ویزای فوری شنگن ارائه نماييم.
فرانسه يكي از بزرگترين كشورهاي غربي اروپا است و به دليل جاذبه هاي ديدني و متعددش مانند برج ايفل، موزه لوور و و ديگر اماكن تاريخي‌ هرساله تعداد زيادي توريست را از سراسر دنيا  با وبزای شینگن به سمت خود جذب مي‌كند.
براي ورود به كشور فرانسه ابتدا بايد درخواست ويزاي شینگن توريستي ( ویزای فوری شنگن ) از سفارت مربوطه نماييد و بعد از اخذ ويزاي معتبر فرانسه شما مسافران تور ارزان فرانسه مي‌توانيد با همان ويزا به كليه كشورهاي عضو اتحاديه اروپا سفركنيد.

 

ویزای فوری شنگن | ویزای فوری شینگن
ویزای فوری شنگن | ویزای فوری شینگن

مدارك مورد نياز سفارت برای ویزای شینگن توریستی


1- گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار ( به همراه كپي از تمامي صفحات آن )
2- اصل شناسنامه همراه با كارت ملي
3- دوقطعه عكس رنگي5/4*5/3 زمينه سفيد جديد
4- تكميل فرم ويزای شینگن توریستی ( ویزای فوری شنگن ) ( اين فرم رايگان و به صورت آنلاين مي‌باشد )
5- تمكن مالي ( به زبان لاتين با مهر و امضاء مدير شعبه )
6- پرينت 3 ماهه گردش حساب
7- مدارك مربوط به رزرو هتل ( واچر هتل ) يا دعوت نامه
8- بيمه مسافرتي
9- بليط رفت و برگشت
10- مدارك شغلي
براي كارمندان دولتي: فيش حقوقي و گواهي اشتغال به كار بر روي سربرگ با مهر و امضاء مديريت وهمراه با ذكر ميزان حقوق، تاريخ استخدام و ميزان مرخصي به همراه فيش حقوقي دو ماه آخر.
كارفرمايان: آگهي تاسيس، آگهي تغيرات، ليست بيمه،‌آخرين ليست مالياتي، تمكن مالي و پرينت حساب 3 ماهه آخر.
صاحب مشاغل آزاد: جواز كشب،‌آخرين ليست پرداخت شده مالياتي،‌ليست پرداخت بيمه كاركنان.
تجار :آگهي ثبت شركت،‌كارت بازرگاني.
بازنشستگان: فيش حقوقي 6 ماه گذشته.
11- سند مالكيت
12- مدارك بيمه تامين اجتماعي
13- هزينه ويزای شینگن ( ویزای فوری شنگن ) ( اين هزينه براي افراد زير 6 سال براي ويزاي توريستي 90 روز اعتبار رايگان، بين 6 الي 12 سال 35 يورو و براي افراد بالاي 12 سال 60 يورو مي باشد كه هنگام ارائه مدارك اين مبلغ دريافت مي گردد)
كليه مدارك فوق به همراه ترجمه هنگام ورود به سفارت برطبق ترتيب بندي اعلام شده از سوي سفارت  جهت اخذ ویزای شینگن ( ویزای فوری شنگن )تحويل داده مي‌شود. در صورت نقص مدارك برگشت آن از سوي سفارت حتمي مي باشد.
گردشگران تور فرانسه كه تمايل به اخذ ويزاي كشور فرانسه را دارند دقت داشته باشند كه اسناد جعلي ،‌ نداشتن توضيحات كافي مبني بردليل سفر،‌ داشتن سوابق كيفري، عدم تمكن مالي مناسب و نداشتن بيمه مسافرتي از جمله دلايلي است كه در ريجكتي ويزا تاثير بسزايي دارد.
بررسي اوليه مدارك بعد از مصاحبه و تحويل آن به سفارت معمولا دو الي سه هفته به طول مي انجامد. مدت اعتبار ويزا بسته به درخواست مسافران معمولا 90روزه و اعتبار آن 6 ماهه است، اما براي گردشگران تور فرانسه كه براي اولين بار براي ويزاي اقدام مي كنند معمولا سفارت بيش از 15 روز اقامت نميدهد.
شما مسافران عزيز تور ارزان فرانسه مي توانيد با كارشناسان باتجربه در آژانس هاي معتبر تماس داشته باشيد و در مورد وقت سفارت،‌ مدارك مورد نياز و نحوه ارائه آن به سفارت اطلاعات كامل و جامعي را دريافت كنيد تا با اطمينان كامل براي اخذ ويزای شینگن و ویزای فوری شنگن اقدام نماييد.

 

ویزای فوری شنگن | ویزای شینگن
ویزای فوری شنگن | ویزای شینگن


آدرس سفارت فرانسه در تهران :
خيابان نوفل لوشاتو،‌شماره 44 و 46
تلفن :64094000-021
www.ambafrance-ir.org آدرس اينترنتي :