قوانین کانادا
قوانین کانادا

ويزاي كانادا

يكي از كشورهايي كه به سختي براي ايرانيان ويزا صادر مي كند كشور كانادا است . اخذ ويزاي تضميني ظاهرا مشكل است اما داشتن تجارب در اين زمينه مي تواند دريافت آن را ساده تر نمايد .. هرساله تعداد نسبتا زيادي از ايرانيان موفق به اخذ ويزاي كانادا مي شوند و تعدادي از متقاضيان هم بنا به دلايل مختلفي كه در ادامه مطلب ذكر خواهيم كرد موفق به اخذ ويزای فوری کانادا نمي شوند.
سفارت كانادا بسته به شرايط خاصي ويزاي 10 ساله هم براي تعدادي از افراد صادر مي كند اما پاسپورت ايرانيان به دليل اعتبار 5 ساله فاقد اين شرايط  ( اخذ ویزای فوری کانادا )است .
سه نوع ويزاي توريستي به نام 5 ساله، تضميني و سوپر ويزا براي كشور كانادا وجود دارد.
اخذ ويزاي 5 ساله
- مسافران مي توانند بعد پايان اقامت شش ماهه شان در كانادا براي تمديد آن اقدام نمايند .
- بعد از تشخيص افسر سفارت و هدف مسافر از سفرش ويزا ي مدت دار صادر مي گردد در غير اين صورت ويزا به صورت يك بار ورود به مسافر تعلق مي گيرد. براي مواردي از قبيل همايش، مسابقات ورزشي و .... افسر سفارت ويزاي يك بار ورود صادر مي نمايد.
- ويزاي 5 ساله از نوع ويزاي توريستي مي باشد كه براي ديدار خويشاوندان يا براي تفريح براي مسافران صادر مي گردد.
- مدارك ارائه شده براي ويزا بايد منطبق با هدف سفر باشد.
- در خصوص داشتن سابقه كيفري يا بيمازي واگير دار، ويزای کانادا براي افراد صادر نميگردد.
اخذ ويزاي تضميني
- دعوت نامه معتبر يكي از مداركي است كه براي سفارت كانادا از اهميت بالايي برخوردار است. بين 7 الي 10 روز كاري زمان لازم است تا دعوت نامه آماده شود.
- در اين ويزا امكا اخذ آن خيلي بالا مي باشد اما بايد دقت نماييم كه بعضي از افراد فرصت طلب و سود جو دعوت نامه هايي كه فاقد اعتبار هستند تهيه مي كنند كه باعث ريجكت شد مسافر يا برگشت آنان از فرودگاه كانادا مي شود اما كارشناسان در آژانس مسافرتي داتيس پرواز درصد اخذ ويزاي كانادا  - ویزای فوری کانادا را در بالا ترين حد ممكن تضمين مي نمايد . پیشنهاد می کنیم روی دانشنامه ویزای فوری کانادا کلیک نمایید.

 

ویزای کانادا | ویزای فوری کانادا
ویزای کانادا | ویزای فوری کانادا

 

سوپر ويزاي كانادا ( اخذ سوپر ویزای فوری کانادا )


- در اين نوع ويزای فوری کانادا فرزند متقاضي بايد اقانت دائمي كانادا را داشته باشد.
- متقاضي گذر نامه معتبر از كشور صادر كننده داشته باشد.
- مدارك مالي متقاضي براي ارائه به سفارت بايد به گونه اي باشد كه نشانگر توانايي بالا براي پرداخت مخارجش در كانادا باشد.
- تست هاي پزشكي مهاجرت را انجام داده باشد. (ليست پزشكان معتبر كه موردتاييد سفارت است را مي توانيد در سايت مشاهده
نماييد. cic.gc.ca
- بيمه يك ساله تا سقف 100 دلار كانادا الزامي است.
- دعوت نامه معتبر از شخص دعوت كننده، يكي ديگر از مداركي است كه متقاضي ويزای كانادا بايد همراه مداركش به سفارت ارائه نمايد.
- مدارك اشتغال به كار دعوت كننده كه در آن ميزان حقوق، تاريخ استخدام، فيش حقوقي و همچنين صورت حساب بانكي الزاني است. اين مدارك به سفارت نشان ميدهد كه شخص دعوت كننده چه مقدار توانايي مالي براي تامين مخارج متقاضي را دارد.
تكميل مدارك جهت اخذ ويزا
تهيه مدارك اعمام از تمكن مالي، سند ملكي و اسناد ضروري ديگر با توجه به شرايط و هدف متقاضي متفاوت مي باشد. در آژانس هواپيمايي داتيس پرواز، كارشناسان شما را راهنمايي مي كنند كه چه مداركي را به چه صورت ارائه دهيد تا احتمال اخذ ويزی کانادا - ویزای فوری کانادا براي شما مسافران عزيز بالا برود.

 

ز
قوانین کانادا

مدارك مورد نياز براي ارائه با سفارت

 

- اصل پاسپورت با داشتن حداقل 6 ماه اعتبار
- عكس 3.5*4.5 با زمينه سفيد و رنگي يك عدد
- شناسنامه و كارت ملي همراه با ترجمه
- سند ازدواج براي زوج هايي كه قصد صفر با هم را دارند به همراه ترجمه آن
- تكمبل فرم اطلاعات فردي به صورت مجزابراي هر يك از مسافران
- مدارك مالي شامل: نامه تمكن مالي به زبان لاتين با مهر و امضاء رئيس شعبه، پرينت 4 ماهه گردش حساب بانكي
- اسناد ملكي با ترجمه
-بليط هواپيما
- بيمه مسافرتي
- دعوت نامه يا برگه رزرو هتل

اگر برای اخذ ویرای کانادا (( ویزای فوری کانادا ))  نقصی در هر یک از مدارک بالا دارید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید 


- مدارك شغلي شامل:
كارفرمايان: آگهي تاسيس،‌آگهي تغيرات، آگهي تصميمات با ترجمه. ليست بيمه و فيش حقوقي دو ماه آخر ، آخرين ليست مالياتي، ريز پرينت چهار ماهه با نامه تمكن مالي كه همه اين مرارد با ترجمه باشد.
كارمندان: گواهي اشتغال به كار با ريز مشخصات استخدام بر روي سربرگ شركت با مهر و امضاء. فيش حقوقي دو ماه اخر به همراه ليست بيمه و حكم كار گزيني با ترجمه.
- پزشكان: پروانه دائم طبابت، كارت نظام پزشكي، ترجمه آخريتن ليست مالياتي و بيمه به همراه ترجمه.
مهندسان: جواز ساخت يا نظام مهندسي با ترجمه.
مشاغل آزاد: پروانه بهره برداري، ليست پرداخت بيمه، ليست ماليات، جواز كسب كه همه بايد ترجمه شده باشد.
دعوت كننده هم مداركي را نياز دارد كه بايد به سفارت اجهت اخذ ويزاي مسافر ارائه گردد كه شامل : دعوت نامه با مشخصات دعوت كننده و متقاضي بصورت كامل،‌آدرس و شماره تلفن با امضاء و مهر دفتر ثبت. مدارك دعوت كننده به صورت كامل، كارت شهروندي، شناسنامه كانادايي،‌پاسورت كانادايي،‌گواهي اشتغال به كار،‌نامه بانك، برگه هاي مالياتي، فرم هايT4 , T1
شما عزيزان مي توانيد به راحتي با انتخاب شركت داتيس پرواز پارس كه تجربه و مهارت كافي جهت اخذ ويزاي اروپا و كانادا را دارد، مشاوره نموده و مدارك خود را جهت ارائه به سفارت و اخذ ويزاي 5 ساله كانادا آماده نماييد و بعد از دريافت ويزای کانادا - ویزای فوری کانادا برنامه سفر خود را با كمك كارشناسان اين شركت براي يك تور به ياد ماندني از كشور زيباي كانادا برنامه ريزي نماييد.

 

اقامت کانادا | ویزای کانادا | ویزای فوری کانادا
اقامت کانادا